Zettahost.bg

Ние разбираме хостинга. Всъщност сме сред пионерите в индустрията. ZETTAHOST.bg съществува и предлага уеб хостинг на международния пазар от 2003 г. Тогава създадохме една от най-добрите безплатни хостинг услуги в света, а впоследствие започнахме да предлагаме и платени хостинг услуги. През 2008 г. компанията навлезе и на българския пазар със ZETTAHOST.bg. Така пренесохме съществуващия ни опит в предоставянето на качествена услуга и на родна почва.

Нашите ценности

От самото си създаване през всички години на пазара целта на Zettahost е да предложи живот за уебсайта на всекиго по света с безплатния си уеб хостинг и най-добрия уеб хостинг за нуждите на клиентите ни в премиум сегмента.
Всеки наш клиент може да разчита на техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Уверени сме, че ще бъдеш доволен от нивото на услугата, но предлагаме и 30 дни за възстановяване на твоето плащане, за да можеш да я изпробваш без никакъв риск.
Сплотеният и ефективен екип е едно от най-големите ни предимства, което ни помага да ставаме все по-добри в това, което правим. Всеки един от нас допринася по уникален начин към развитието и бъдещето на компанията. Смятаме, че хората ни са най-ценният ресурс и винаги са наш приоритет.

Визия

Скромният ни старт през далечната 2003г. беше началото на дълъг път, който извървяхме. Тогава започнахме с един единствен сървър за безплатния хостинг, а сега милионите ни потребители се възползват от максимална бързина и сигурност благодарение на високо-технологичния ни информационен център в град Кил, Германия. Съоръжение, отговарящо на всички съвременни за индустрията стандарти. Никой не може да предвиди бъдещето и какви нови предизвикателства ще донесе технологичното развитие, но ние винаги ще ги посрещаме с желание и усмивка.

Кои сме ние

Приятелските им усмивки крият безупречен бизнес нюх и креативност.
Така изглеждат пионерите, които станаха част от изграждането на основите на хостинг индустрията.
Запознайте се с хората, които помогнаха Интернет да е това, което е днес.

Няма ревюта за тази фирма.

Напишете ревю за тази фирма

Note: HTML is not translated!
    ОТ 1           ДО 5

Тагове: Zettahost.bg, Реклама Варна, Reklama Varna, реклама, варна, рекламна агенция, рекламна агенция варна, рекламни агенции варна, изработка на сайт, изработка на уеб сайт, изработка на уебсайт, печат, визитки, лого