Здравейте и добре дошли в иновативната ни платформа. Създадохме я с много хъс, желание, професионализъм и любов към бизнеса.

Целта на платформата е да помогне да съберем качественият бизнес на едно място, да помогнем на самият бизнес както и на търсещите проверен и качествен бизнес в страната. Създадохме я само за България за да съберем качествения и стойностен български бизнес на едно място.

В платформата може да се включи всеки бизнес дори и да няма уебсайт, ние ще изискаме от вас снимки за изграждане на профила на фирмата ви при нас след което ще можете да използвате страницата като ваш уебсайт за да я поставите където е нужно (социални мрежи, визитки и др.) В профила ви можем да поставим всичко което желаете за да опишете бизнеса си подобаващо.

От бутона ДОБАВИ СВОЯ БИЗНЕС горе можете да станете част от бизнес общността на България още сега. Всеки участник в платформата ще получи сертификат за "ДОВЕРЕН БИЗНЕС" на PDF файл който може да ползва електронно или да разпечата и постави където пожелае! С този сертификат вие ще покажете на своите клиенти че бизнеса ви е качествен, истински и може да му се доверят без проблем.

Вашият бизнес ще се отличава със елегантна страница създадена и поддържана от нас специално за Вас! Таксата за участие се подновява всяка година, в нея са включени поддръжката на вашата индивидуална директория (страница) в каталога ни, оптимизацията ѝ според вашата ниша и бранд в тъсещите машини и позиционирането ѝ сред конкурентите ви със реален органичен трафик. Всеки участник може да следи индивидуално своята страница във Histats.com в реално време както и за изминали периоди.

Добавянето на бизнеса ви е на стойност 100 BGN еднократно и важи за срок от 1 година. За всяка следваща година таксата за участие в платформата е 150 BGN. Ако желаете вашата фирма да се показва на топ място на началната ни страница и със допълнителна оптимизация и бадж таксата за това е още по 50 BGN на месец като се предплаща за всеки следващ месец преди 1-во число.
Ако вече сте наш потребител и желаете да подновите за цялата следваща година абонамента си от 150 лв. и 12 месеца ViP абонамент х50 лв. = 600 лв. или общо 750 лв. ние ще ви направим отстъпка от -200 лв. и ще заплатите за цялата следваща година само 550 лв.

Същата отстъпка от -200 лв. важи и за новодобавен бизнес като тогава цялата сума за заплащане е 500 лв.

Платформата ОНЛАЙН В БЪЛГАРИЯ | ONLINE IN BULGARIA е създадена и е собственост на компания Уеб Дизайнс ЕООД / Web Designs Ltd. 

Можете да видите повече подробности и информация за компанията във корпоративния уебсайт ТУК.