WD Computers Varna

Уебсайт: WDL.bg

FB страница: WD Computers Varna - Компютърни услуги Варна

Контакти в България: вижте тук

Нашата история датира от 2014 г. с основна дейност "Уеб дизайн". След това, през 2023 г. във Варна, вече бива преструктурирана още веднъж със основна дейност "Компютърни услуги" и второстепенни "Реклама" и "Уеб дизайн". Днес Уеб Дизайнс вече е в 94 държави с над 156 000+ клиента с уебсайтове и други уеб и рекламни услуги в поддръжка. Централизирани сме в:
- Brussels (Belgium) (Services: Web development)
- Sacramento (California) (Services: Web development)
- Варна (България) (Услуги: Компютърни услуги и сервиз / Реклама / Web development)
Ние знаем колко е важно да спечелиш доверието на клиента и го правим, предлагайки услуги от най-високо ниво. Техническата поддръжка, която предлагаме, е денонощна. Грижим се обслужването ни да не излиза извън рамките на отговорностите ни, защото крайната цел е да помогнем на клиента. Наша отговорност е услугата и обслужването винаги да са на ниво. Решаваме всеки казус не спрямо моментната ситуация, но и с мисъл за бъдещото развитие на Вашия уеб проект.

Знаем колко е важно да имаш правилните партньори във всяко бизнес начинание и оправдаваме доверието на клиентите ни с денонощна грижа и защита за техните уеб проекти. Наш приоритет е да помогнем на всеки един клиент и да решим всеки казус бързо и адекватно.

Към нашите клиенти се стремим да се отнасяме така, както бихме искали да се отнасят с нас, когато ние сме на тяхно място. За нас не е важно да сме най-добрите на всяка цена, стремим се винаги да сме честни и коректни към нашите клиенти, и да предоставим такова обслужване, каквото ние бихме искали да получим в ролята ни на клиенти. Стремим се да помогнем на нашите клиенти да бъдат най-добрите!

Всяко Ваше "Благодаря" е нашата награда, най-високата оценка за работата ни и повод за усмивките ни.

WD Computers Varna


Елитис Мегастор 19/03/2024

Отлична работа, професионално отношение и компетентна поддръжка на най-високо ниво!

Александър Икономов 15/03/2024

Изключителен професионализъм и обслужване независимо от нуждите ни или пък часа в денонощието или пък деня - работен ден или празник... Винаги отзивчиви и винаги намиращи решение и изпълняващи всичко, което сме пожелали! Едно голямо благодаря на целия ви екип! Продължавайте все така.

Димитър Спасов 11/03/2024

Благодаря за бързото обслужване - вместо за обещаните три работни дни поръчката пристигна при мен за 24 ч. Служителите коригираха и моя техническа грешка, така че успях да си получа очакваната фактура. Вдигат телефоните, отговарят на мейли и вършат работа. Препоръчвам.

Gabriella Mitteva 08/03/2024

Професионално отношение, своевременна комуникация и реакция, фокус към детайлите! Силно препоръчвам!

Станислава 02/03/2024

Отлично обслужване 24/7! Откакто съм при тях със сайта си не съм имала никакви проблеми а минаха вече повече от 10 г.

Показани 1 от 5 от 9 (2 страници)

Напишете ревю

Note: HTML is not translated!
    ОТ 1           ДО 5

Тагове: компютърни услуги, компютърен сервиз, компютърен сервиз варна, рекламна агенция, уеб дизайн студио, компютърен сервиз, реклама Варна, reklama Varna, реклама, варна, рекламна агенция варна, рекламни агенции варна, изработка на сайт, изработка на уеб сайт, изработка на уебсайт, печат, визитки, лого